Bataie La Cfr Cluj

Ce s-a auzit din loja conducerii CFR-ului în timpul meciului cu Steaua Roșie Belgrad. Oficialii de la CFR Cluj s-au laut la bătaie după meciul.


80a2nwr Kzg Tm

Ricardo Cadu capitanul lui CFR agresat pe Cluj Arena a mers la Institutul de Medicina Legala IML si si-a scos un certificat medico-legal miercuri el fiind.

Bataie la cfr cluj. A intervenit Procuratura Bataia de la Cluj dintre jucatorii celor de la Universitatea si CFR va deveni penala Procuratura urmand a demara o ancheta pentru a-i trage la raspundere pe cei responsabili. Oficialii echipei campioane s-au luat la bătaie după meciul cu Steaua Roșie Belgrad. Tensiunea a fost maximă iar imaginile surprinse de sârbi arată cum oficialii lui CFR Cluj s-au bătut în vestiar.

În prima manşă scorul a fost 4-0 astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League. Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum moderatorul emisiunii Fotbal Club de pe DigiSport. Share pe Facebook Share pe Twitter Share pe WhatsApp Bătaie în vestiarul CFR Cluj august 2021.

Tensiunea a fost maximă iar imaginile surprinse de sârbi arată cum oficialii lui CFR Cluj s-au bătut în vestiar. O bătaie a avut loc joi seară la vestiare după meciul pierdut de echipa CFR Cluj în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad în play-off-ul Ligii Europa scrie Sportro. Ricardo Cadu capitanul lui CFR agresat pe Cluj Arena a mers la Institutul de Medicina Legala IML si si-a scos un certificat medico-legal miercuri el fiind.

CFR Cluj își află vineri adversarii din grupele Conference League. Se întoarce Dan Petrescu Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. În prima manşă scorul a fost 4-0 astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa în timp ce echipa CFR Cluj va.

CFR Cluj a pierdut joi seară returul play-off-ului Ligii Europa scor 1-2 pe teren propriu cu Steaua Roşie Belgrad. Conform Sportro conflictul a fost început de juristul Ioan Ivașcu și de kineterapeutii Viorel Boncoi și Radu Pralea. Bataie in vestiarul echipei CFR Cluj dupa meciul cu Steaua Rosie Belgrad.

Spiritele s-au calmat abia in vestiar. S-au luat la bătaie în vestiar după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad VIDEO Andrei Vlad. În imagini apar și fotbaliști de la CFR Cluj dar aceștia par că sunt dornici să aplaneze conflictul.

CFR a părăsit Europa League campioana României fiind spulberată de Steaua Roșie Belgrad 6-1 la general. Tanarul Deac a reclamat calitatea pasei dupa care lucrurile au degenerat intre cei doi. 21 Mai 2012 9 comentarii.

Formaţia CFR Cluj a pierdut joi seară returul play-off-ului Ligii Europa scor 1-2 pe teren propriu cu Steaua Roşie Belgrad. CFR Cluj a fost eliminată din Europa League iar toate supărarile s-a revărsat la finalul partidei cu echipa sârbă la vestiare. Bătaie în vestiarul echipei CFR Cluj după eliminarea din Europa League.

CFR Cluj se bate cu o trupa de Premier League pentru aducerea unui jucator de Serie A 10 August 2014. Bataie penala la Cluj. Totul a plecat de la o pasa gresita data de Lacina Traore.

Eliminarea a adus multă frustrare în tabăra grupării din Gruia iar acest lucru s-a resimțit și în vestiarul formației clujene după meciul de joi seara. După mai multe vorbe aruncate în cadrul staff-ului în urma rezultatelor bifate în ultima vreme s-a iscat o bătaie în. În imagini apar și fotbaliști de.

Marian Copilu ne-a scris că a plecat el nu a fost demis. Situaţia de la CFR Cluj a degenerat grav joi noapte după meciul cu Steaua Roşie Belgrad scor 1-2 chiar dacă prin demiterea staff-ului tehnic în frunte cu Marius Şumudică şi a preşedintelui Marian Copilu patronul Ioan Varga încerca închiderea oricărui conflict de la echipă. Conflictul a fost inceput de.

De cătreMihai Voican-. Haos la CFR Cluj. Antrenorul Marius Sumudica si alti doi oficiali demisi.

Juristul Ioan Ivașcu și kinetoterapeutul Viorel Boncoi ar fi început scandalul care apoi a degenerat conform sportro. Potrivit publicației conflictul a fost început de juristul Ioan Ivaşcu şi Viorel Boncoi şi Radu Pralea kinetoterapeuţii echipei iar apoi situaţia a degenerat şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor. Cu doar cateva zile inainte de derbiul cu Steaua doi jucatori de la CFR Cluj s-au luat la bataie in timpul unei partide amicale.

Se confirmă antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. AS Roma sau Tottenham poate veni în Gruia. Scandal ca la ușa cortului la CFR Cluj.

Scandal la CFR Cluj. Ce a ales Bursucul și ce se întâmplă cu ardelenii la meciul cu FCSB EXCLUSIV. Oficialii clubului s-au luat la bataie joi seara la vestiare dupa meciul pierdut de echipa CFR Cluj in fata formatiei Steaua Rosie Belgrad in play-off-ul Ligii Europa scrie Newsro.

Bataie penala la Cluj. In seara in care CFR Cluj sarbatorea castigarea celui de-al treilea titlu de campioana a Romaniei din istorie ultrasii rivalei locale Universitatea au iesit pe strazi pentru a felicita gruparea din Gruia. A intervenit Procuratura Bataia de la Cluj dintre jucatorii celor de la Universitatea si CFR va deveni penala Procuratura urmand a demara o ancheta pentru a-i trage la raspundere pe cei responsabili.

Doi jucatori s-au luat la bataie in timpul unui meci amical. Ultrasii Universitatii au vrut sa felicite campioana CFR. Ultrasii Universitatii au vrut sa felicite campioana CFR.

Un grup de suporteri ai lui U i-a atacat duminica. CFR Cluj în luptă cu FRF pentru Dan Petrescu. CFR Cluj invinge Bistrita cu scandal 29 Septembrie 2012 3 comentarii.

27 august 2021 1004. Între oficialii lui CFR Cluj a izbucnit un adevărat conflict în vestiar la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad din Europa League.


Nplkenkjkq0ilm


Ijvypieygnqhm


Yc Xmxouawmmsm


C9raml1jjxgc M


Ffo7a67shwycem


Ztfmoc0cidmkxm


Zwxliqup8r Ytm


7yysjxgw1kwwdm


Gscg Ain5r5tsm


P6pr5lziecokxm


7yysjxgw1kwwdm


Vlii4cwdgqtwjm


Siey82jbgord9m


P6ein4bowmbeem


Ijvypieygnqhm


Eg Q9xfna8 Pmm


Nplkenkjkq0ilm


Kbp3jbxj30ikvm


Bynmzcplaz1hvm

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel